PASSIE VOOR ONDERNEMEN

Maurice Boone, geboren in 1983 en woonachtig in Beneden-Leeuwen, is direct (2009) na zijn HBO opleiding aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer in de vorm van Personal Trainer. In eerste instantie op locatie in Nijmegen bij Fitness First waar hij enkele jaren de tijd heeft genomen om nog meer ervaring op te doen in het coachingsvak alvorens in Maas en Waal personal training neer te zetten.    

2012 was het jaar waarin Maurice met zijn eerste personal training klant in Maas en Waal startte. De trainingslocatie was bij Flash in Druten waarbij het plan was om in Nijmegen het klantenbestand af te bouwen en in Druten op te bouwen. Dit pakte succesvol uit want na 1,5 jaar kon de volledige overstap worden gemaakt om alleen nog vanuit de locatie in Druten te werken.

 

De volgende stap werd samen met Jeroen Vos gezet waarmee Personal Gym Maas en Waal werd opgericht eind 2015. Startende in een eigen trainingsruimte van 120 m2 binnen het toenmalige Active pand, konden zij door groot succes al binnen 2 jaar verhuizen naar de Westerpoort in Druten. Hier verzorgen zij met 3 andere personal trainers 1 op 1 begeleiding en small group training in 2 verschillende trainingsruimtes. Deze locatie wordt gedeeld met Club West die eveneens ook 2 trainingsruimtes ter beschikking heeft en waarmee een lounge ruimte en kleedkamers gedeeld wordt. Dit komt neer op een locatie van 600 m2!  

 

Gelijk na de tweede verhuizing met Personal Gym Maas en Waal eind 2017 heeft Maurice zich toegelegd om zich meer te gaan focussen op het mentale aspect van 1 op 1 coaching en is hiervoor gestart met begeleiding door een ervaren mental coach. De behaalde resultaten van zijn eerste klant met deze nieuwe manier van begeleiden heeft geresulteerd in een samenwerking met ZZG zorggroep.

 

Vanwege het grote succes van Personal Gym Maas en Waal in Druten is er direct na de lockdown van 2021 een tweede vestiging geopend in Beneden Leeuwen. Hier wordt in een ruimte van 400m2 personal training en small group training verzorgd.


 Opleidingen en werkzaamheden Maurice: