Arnold Mulders

DOEL: GEZOND VOEDINGSPATROON, AFVALLEN EN SCHOUDER PIJNVRIJ MAKEN

 

“Een hele zware klus voor Maurice, maar voor Maurice is geen klus te zwaar, daar was ik dan weer het voorbeeld van. Ik wou toch even laten weten wat er met mij is gebeurd dit afgelopen jaar om zo te laten weten dat Maurice meer is dan alleen een fitnessbegeleider.

 

Ik heb al jaren last van kalkafzetting op mijn pezen in mijn schouder en daar was volgens de huisarts en het ziekenhuis heel weinig aan te doen was, een operatie zou maar 30 % zekerheid hebben van slagen. Niemand heeft mij daar verteld dat er andere methodes waren die wel zouden helpen. Maurice heeft toen gezegd tegen mij dat hij het hoogstwaarschijnlijk wel kon verlichten, ik geloofde er eerst weinig van en dacht van baat het niet dan schaadt het niet.

Nou, Maurice is er aan begonnen met zijn behandelingen, en inderdaad met tranen in mijn ogen heb ik het ondergaan. Echter, na 2 behandelingen was het resultaat verbluffend, nu ben ik al zeker 4 maanden pijnloos in mijn schouder, wat een wonder is als je gewend bent dat je elke nacht als je onder de dekens uit lag, je wakker werd van de pijn.

Ook met de rest van advies en training die ik daar van hem krijg is zo afgesteld op mijn lichaam dat het zonder pijnen gaat en mijn gezondheid is hierdoor een stuk verbeterd, het gewicht mag nog iets lager, maar ik weet dat ik met hulp van Maurice dat ook nog zal bereiken.

Ik wil hem dan ook graag bij iedereen aanbevelen die of met zijn gezondheid kampt, overgewicht heeft of zo stijf is als een hark. Zonder blessures op te lopen en toch fit worden, dat kun je gegarandeerd bij Maurice. Ik zal zeker nog jaren gebruik maken van zijn vakmanschap!”

Eindresultaat: Schouder pijnvrij, gezond voedingspatroon, eerste kilo's kwijt.

Gebruikte methode(s) Caveman voeding, revalidatie/hormonale training 2x in de week, mylogenics behandelingen