IK HEB LAST VAN MENTALE EN/OF BURN-OUT KLACHTEN

Wil jij je mentale klachten of burn-out overwinnen? Als je daarmee worstelt herken je de volgende goedbedoelde adviezen vast wel. Een weekje thuis blijven, op vakantie, colleges overslaan en een goed gesprek met je baas of vrienden. Waarom dat vaak weinig effect heeft? Omdat er ongemerkt al veel meer aan de hand is. Je lichaam vertelt je dat het teveel is. Wat nu?

Als je duurzaam wilt herstellen, zal je het roer om moeten gooien. En dat terwijl je er eigenlijk niets meer bij kunt hebben?! Dat is nou precies wat je tot nu toe weerhouden heeft van een oplossing. Maar hoe doe je dat? De belangrijkste aspecten zijn:

  • Rust en acceptatie
  • Beweging en energiegevers
  • Persoonlijke groei
  • Preventie

Dat klinkt eenvoudig en misschien denk je dat je dit zelf ook wel op kunt lossen, maar de praktijk is weerbarstig. Kun jij jezelf altijd een spiegel voorhouden en patronen doorbreken? En je partner of familie dan? Dan zou je dit waarschijnlijk niet lezen.

Tijdens de coachingssessies richt ik mij vooral op het mentale aspect van je gezondheid waaronder je mindset en gedachtepatronen. Door middel van intensieve 1-op-1 coaching zorg ik ervoor dat je blijvende nieuwe krachtige patronen en overtuigingen leert ontwikkelen. Ook laat ik je inzien welke huidige patronen niet voor je werken en waar ze vandaan komen.

 

Door mijn ervaring als Personal Trainer (sinds 2009) wordt ook je fysieke gezondheid meegenomen. Ik adviseer je dan ook op het gebied van bewegen, voeding en blessurebehandelingen. Daarnaast verwijs ik regelmatig mijn klanten door naar bijvoorbeeld een kinesioloog, mesoloog of osteopaat. Zij versnellen het herstelproces door blokkades in organen en energiebanen, voedingsintoleranties en allergieën (energie verspillers) zeer gericht aan te pakken.

Een professionele en resultaatgerichte coach met kennis van mentale gezondheid maakt het verschil in dit proces. Je doet het nog steeds zelf, maar niet alleen.