Antoinette van 't Hoff - Doel:
mentaal en fysiek sterker worden.

 

Mentale coaching: onderzoek en orden je gedachtestroom op een positieve manier. Nooit gedroomd dat ik als ervaren pensionado training nodig zou hebben om grenzen te verleggen én dat ik daar elke dag merkbaar plezier en profijt van ondervind.

Ik heb Maurice Boone leren kennen als coach tijdens krachttraining. Zijn rust en positieve kritische begeleiding waren veel meer dan slechts een rondje trainen met als doel fit en gezond te blijven.


Gaandeweg heeft hij mij ook leren inzien dat je mentale belemmeringen, die ieder mens in mindere of meerdere mate bezit, vaak verborgen houdt. Of ze gaan zover terug in de tijd dat je ze niet herkent of je er niet bewust van bent. Toch vormen ze een ballast om optimaal en krachtvol te functioneren. Het bespreekbaar maken, verzachten of wegnemen daarvan geeft niet alleen bewustwording maar ook ruimte en rust.
Het ervaren en in balans brengen van je fysieke en mentale krachten levert niet alleen zelfvertrouwen op, maar ook meer mogelijkheden. Wie gunt zichzelf dat nu niet?