IK BEN ONDERNEMER EN WIL MEER UIT MEZELF EN MIJN BEDRIJF HALEN

Waarom sta jij op dit punt?

Het gedrag en gevoel van ieder mens is het gevolg van een aaneenschakeling van patronen en overtuigingen die men gecreëerd heeft vanaf de geboorte tot nu. En het meeste daarvan gebeurt onbewust. Sommige van die patronen en overtuigingen werken heel goed voor je en andere zitten je absoluut in de weg om verder te komen in het leven en met je bedrijf.
Middels intensieve 1-op-1 coaching zorg ik er voor dat je blijvende nieuwe krachtige patronen en overtuigingen leert ontwikkelen en serieuze resultaten creëert met je bedrijf.

Mentaal trainen

Het traject wat ik met mijn klanten aan ga is absolute mentale krachttraining. Deze manier van coaching zorgt voor een zeer krachtige verandering voor jou als persoon en als ondernemer. Het verandert blijvend de relatie met jezelf, hoe jij de wereld ervaart, hoe je relatie is met anderen, de acties die je doet en de resultaten die je creëert in je leven.

De optimale “jij!”

We kijken waar jij nu staat als persoon, als ondernemer en met je bedrijf. Vervolgens gaan we kijken waar je naar toe wilt, waarom je daar naar toe wilt en bekijken we ook welke bewuste en/of onbewuste patronen daarvoor afgeleerd of aangeleerd dienen te worden. Met als absolute fundering, je zo optimaal mogelijk voelen. Want hoe beter jij je voelt hoe beter alle andere aspecten in je leven zullen zijn!

Het uitgangspunt van business coaching

Verandering of vooruitgang begint bij bewustwording, zelfinzicht en reflectie. Daarmee creëer je ruimte om te leren. Dan zie je wat er bij je past en wat je los kunt laten. Werken vanuit je kracht en beter presteren zodat je je talenten en kwaliteiten vrijuit kunt benutten.