Klanten

NICKY VAN GELDER (25) - DOEL: HERSTELLEN BURN OUT EN DE JUISTE MINDSET CREËREN.

Hoe begin je opnieuw met een fijn leven wanneer je de touwtjes los hebt moeten laten? Nou, in ieder geval niet weer die touwtjes stevig vastgrijpen en verder gaan waar je gebleven was. Een stalen reddingsboei gaat je echt niet meer redden. In 2018 ben ik gestrand met een burn-out, hierdoor heb ik 1 jaar thuis gezeten. Een burn-out krijgen op je 23ste lijkt geen goede start. Maar achteraf? Ik zou het bijna iedereen gunnen. Natuurlijk wel met de juiste begeleiding en mindset. Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar ik ben er sterker uitgekomen en mentaal sterker worden, dat wil iedereen toch?

TANJA DE VOS (31) - DOEL: HERSTEL BURN-OUT EN FIT WORDEN

Burn out is een term dat je de laatste jaren veel voorbij hoort komen en voordat het mij overkwam heb ik nog nooit goed geweten wat er dan gebeurd of hoe je je dan voelt. En wat er dan na gebeurd, hoe ga je verder?

Mijn problemen tot aan de burn-out is voor mij nu te vergelijken als een ijsberg, in de loop der jaren bouwde de problemen zich verder op en vormde een berg. Maar van de bovenkant was niet te zien wat er aan de onderkant schuil ging. Ik wist zelf ook niet hoe groot die berg eigenlijk was.

JOHN COBUSSEN - DOEL: AFVALLEN, FITTER EN BETEREN PRESTATIES

Mijn naam is John Cobussen en ik ben eigenaar van de Groenrijk vestiging in Beneden Leeuwen. Ik ben al jarenlang (fanatiek) zwemmer wat ik 2-3 keer per week een uur beoefen, maar toch merkte ik dat de verkeerde kilo's er steeds meer bij kwamen. Hierdoor ben ik in het najaar van 2014 voor een intake voor Personal Training bij Maurice Boone terechtgekomen. Ik vertelde hem dat ik graag 10 kilo wilde afvallen en ook nog meer kracht in vooral mijn bovenlichaam erbij wilde hebben voor het zwemmen.

ANNEMIEK JANSEN - DOEL: GEWICHTSAFNAME

 

“Al jaren zeg ik: “Ik ben niet zo’n sporter”, wat uiteindelijk resulteerde in een negatieve spiraal van minder bewegen naar nóg minder bewegen, met alle gevolgen van dien. Na drie introductietrainingen ben ik begonnen met structurele Personal Trainingen met Maurice. Zijn motiverende trainingen, waarin ik net dat stapje meer zet, hebben er voor gezorgd dat ik uit de negatieve spiraal ben gekomen.

"CREËER EEN LEVEN OM TROTS OP TE ZIJN."

T.O.P TRAINER LEVEL C